Java ontwikkelaar SENIOR (2018-BD-9909)

Rol Java ontwikkelaar SENIOR (2018-BD-9909)
Locatie Apeldoorn
Startdatum 2018-03-16 12:10:45
Einddatum
Aantal uren per week Open inzet
Publicatiedatum 2018-03-16
Max. prijs per uur (€) Open tarief
Contactpersoon Michael Blaauw
Uiterste aanbiedingsdatum 24-03-2018
Deze vacature sluit over 0 dagen 02 uur 34 minuten

Vacature omschrijving

Een ervaren JAVA applicatieontwikkelaar die als volwaardig teamlid deelneemt aan het scrum proces onder SAFe Agile. Samen met het scrum team, werk hij/zij aan het hele traject: van refinement van de features, het begroten en inplannen van de user stories, bouwen en testen tot en met het demonstreren van de geleverde functionaliteit. Het zwaartepunt ligt bij de bouwactiviteiten, waar je samen met de teamleden en de productowner aan werkt.

Het team voert afwisselende opdrachten uit voor systemen die vallen onder basisregistraties. In het bijzonder de systemen Ontsluiten Basisregistraties Nieuw Handelsregister, Actief Signaleren, Afhandelen Signalen Klantbeheer, Terugmeldingsvoorziening en Gegevensregistratie Gemeenschappelijke Intake.

Functie-eisen

Eisen:
  • SOAP UI (1)
  • Git Jira (1)
  • Senior Java ontwikkelaar
  • Kennis Java 8/Jee (6)
  • Programmeren / Java; C#; .Net; Visual Basic; SAP/ERP; Groupware/Lotus Notes.
  • Kennis van Java 8, JEE6, JMS, Spring Web MVC, Wicket 7, JUnit, XML/XSD, JPA, DB2, SQL, HTML/CSS/JSP, WebSphere Application Server, IBM Pure Application, System (IPAS), Web services, SOAP-UI, Belastingdienst servicebus, MQ Series, BitBucket, Jira en Confluence.

Wensen:
  • SAFe framework
  • Initiatief, pro-actief, samenwerkingsgericht, flexibel, analytisch,
  • contactgericht, diplomatiek, kritisch, geen ‘9 tot 5 mentaliteit’communicatief vaardig. Het delen en vastleggen van kennis is een vanzelfsprekendheid.

Heb je een vraag?

Wij staan je graag te woord bij vragen of opmerkingen.

Telefoon:
+31704482060

E-mail:
resource@sql-integrator.nl

Voor leveranciers

Dit is een aanvraag van één van onze opdrachtgevers. Graag zien wij een aanbieding van een gekwalificeerde kandidaat in de vorm van een curriculum vitae tegemoet. Bij de tariefstelling is het belangrijk om het uurtarief op te geven inclusiefeventuele reis- en verblijfskosten en exclusief btw.

Contact